Funderar du på att renovera badrum?

badrumsrenovering nacka

Om ni har ett badrum av äldre snitt och inte längre har rör som är säkra, så kan du behöva göra en badrumsrenovering som säkerställer att du har säkra rör. Då kan du behöva få tag i VVS-montörer som renoverar rör och som samtidigt kan inreda med nytt klinker, kakel och badrumsinredning. När man ska göra ett stambyte, till exempel så måste man riva upp alla väggar och golv där rören är dragna.

Behöver du ett stambyte?

När väl allt material är borta så kan man byta stammarna. Sedan är det dags att sätta nya klinker och kakel, montera ny badrumsinredning. Tyvärr måste du göra samma sak i köket, som i badrummet, men det positiva är att du får ett jättefint och renoverat kök och badrum när du gör ett stambyte. Om du inte vill göra ett stambyte så blir du tvungen att göra en relining, men om du kan göra det beror på hur det är ställt med VA rören. Om du har söndriga rör, så blir du tvungen att byta ut dem helt och hållet, men om de endast är slitna så kan du göra en relining i stället.

Så hittar du en hantverkarfirma

Om du inte vet om någon bra hantverkarfirma som kan utföra badrumsrenoveringen eller er relining åt er, så kan du alltid fråga vänner, släkt och bekanta – eller varför inte grannar? Om de nyss har gjort en badrumsrenovering så kanske de har positiva erfarenheter av någon bra hantverkarfirma som de kan rekommmendera. Om du inte får något napp där så kan du googla “badrumsrenovering nacka” om det är så att du bor i Nacka. Bor du inte i Nacka är det nog ingen bra idé, utan skriv i stället den ort där du bor i Googles sökruta.